Over Mishka

Hallo! Mijn naam is Misha en ik ben de oprichter van het merk Mishka underwear. Mishka (мишка) is de Russische versie van mijn eigen naam, wat ‘beer’ betekent. Zo werd ik genoemd tijdens mijn studie in het buitenland een aantal jaar geleden en ik vond het wel stoerder klinken dan het origineel.

In 2021 was ik op zoek naar lange dames boxershorts voor eigen gebruik, maar dit bleek een oneindige zoektocht. Toen kreeg ik het idee om ze zelf te gaan ontwerpen. Na een lange periode van stoffen uitzoeken, brainstormen over pasvormen, mezelf leren omgaan met een naaimachine, tips zoeken bij deskundigen en alles wat er bij kwam kijken, had ik eindelijk een product waar ik enorm enthousiast over ben. In deze periode merkte ik dat er veel vrouwen van diverse leeftijden waren die net als ik op zoek waren naar lange boxershorts. Ik besloot om hier werk van te gaan maken.

In 2023 was het eindelijk zo ver. De boxershorts waren er en mijn team en ik konden eindelijk het doel achterna gaan om zoveel mogelijk vrouwen blij te maken met een boxershort die speciaal voor hen is gemaakt. De ideale pasvorm en de toevoeging van bamboe in de stof, zorgen voor enorm comfort door de super zachte, rekbare en ademende stof. Hiermee zullen al deze vrouwen comfort en stijl kunnen combineren in stoere look. En zo ontstond Mishka underwear als de perfecte naam voor dit bedrijf.

We verwijzen u met trots naar het assortiment op de website om zelf de boxershorts te kunnen ervaren. Heeft u vragen en/of opmerkingen over het huidige aanbod? Laat het weten via de contact pagina op de website. Volg ons ook op Instagram voor de nieuwste updates, producten en sales.

Groetjes!

Mishka