Verzending en retour

Laatst bijgewerkt op 10 maart 2024

1. Bezorging

De bestelling wordt binnen één dag verzonden. U ontvangt een track & trace code wanneer de bestelling is verzonden, zodat u uw bestelling kunt volgen. De totale levertijd bedraagt gewoonlijk 2 tot 4 werkdagen na het plaatsen van de bestelling.

Als de geleverde producten duidelijke materiaal- of productiefouten hebben, inclusief schade veroorzaakt door transport, breng ons dan onmiddellijk op de hoogte via de contactgegevens op de contactpagina.

 

2. Behoud van Eigenaarschap

De producten blijven het eigendom van Mishka totdat de volledige betaling is voldaan.

 

3. Uw Herroepingsrecht

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. 

Als u uw bestelling herroept, vergoeden wij het aankoopbedrag die we van u hebben ontvangen zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop wij uw retour hebben ontvangen. We kunnen echter terugbetaling weigeren totdat we de producten hebben teruggekregen of totdat u het bewijs hebt geleverd dat u de producten hebt teruggestuurd, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

Boxershorts kunnen alleen ongebruikt geretourneerd worden en zonder beschadigingen in de originele verpakking. Breng uw pakket naar uw gewenste pakketservice (DHL online €4,20). Retourneren gebeurt op uw eigen kosten.

Vermeld op uw retour het retouradres + uw bestelnummer:

 

Utrechtse Jaagpad 36J

2313 KZ Leiden

Nederland

 

Let op: De originele verpakkingen van Mishka zijn geschikt als brievenbuspakket. Het is echter belangrijk om de producten bij retourneringen goed op te vouwen, zodat het pakket niet bol staat. Hiermee voorkomt u dat uw pakket niet wordt geaccepteerd als brievenbuspakket, wat voor hogere kosten kan zorgen.

 

4. Het Retourneren van Producten Die Gebreken Vertonen

U kunt aan u geleverde producten retourneren die defect zijn of anderszins niet in overeenstemming zijn met uw bestelling. Neem in deze situatie contact op via de contactpagina. U kunt dit doen binnen 14 dagen nadat u het defect hebt opgemerkt. 

 

5. Omruilen

Mishka heeft geen ruilingsdienst. U kunt elk product waar u niet volledig tevreden mee bent terugsturen en een terugbetaling ontvangen. Als u een ander product, kleur of maat wilt, plaats dan een nieuwe bestelling.

 

6. Terugbetaling

Zodra uw geretourneerde producten zijn gecontroleerd en geïnspecteerd door Mishka, ontvangt u een e-mailmelding voor terugbetaling als er een terugbetaling wordt uitgevoerd. 

Uw terugbetaling zal worden gestort op dezelfde kaart of account die werd gebruikt om de bestelling te plaatsen, zonder onnodige vertraging.

Het duurt meestal 1-10 werkdagen voor terugbetalingen op uw afschrift verschijnen. De tijdsduur hangt alleen af ​​van het beleid van uw kaartmaatschappij.

 

 

Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de FAQ pagina. U kunt ook altijd contact opnemen via onze contactpagina.